BIER IN OPDRACHT GEBROUWEN

Zo af en toe brouwen we een bier speciaal in opdracht. Dat kan zijn op basis van een bier uit ons assortiment, maar het kan ook een speciaal geschreven recept zijn. Lijkt het u nu leuk om voor uw personeel of relaties ook eens een bier cadeau te doen: U kunt ons altijd mailen over de mogelijkheden via info@ebontree.nl.

Van Hattum en Blankevoort

In december 2021 hebben we als start voor het 190 jarig jubileum van Van Hattum en Blankevoort een mooi bierpakketje mogen verzorgen voor al het personeel. Uiteraard met eigen etiket en de directie heeft zelfs bij ons meegebrouwen in de brouwerij. De etiketten zijn ontworpen door Jenk.

Volker Staal & Funderingen

Voor het personeel van Volker Staal en Funderingen hebben we een heel mooi bier mogen brouwen. Hier kunnen ze na werktijd heerlijk van genieten in de zomerzon.

We hebben hiervoor een eigenwijs blond bier gebrouwen van 6%, op basis van een speciaal voor hen geschreven recept. Bovendien hebben we gezorgd voor een unieke cadeauverpakking. Alle flesjes zijn voorzien van een etiket met een super gaaf ontwerp van Chris Versteeg. (https://www.projektc.nl)

Schuim festivalbier 2019

Voor het Schuim speciaalbier festival in Dordrecht hebben wij in samenwerking met Bazen Brouwerij (ook uit Dordrecht) het festival bier gebrouwen. Dit was een jasmijn session IPA met de toepasselijke naam TreeHouse.

Na het festival was het bier nog enkele maanden van tap verkrijgbaar bij Stadscafé Rijke in Dordrecht.